27 Aralık 2009 Pazar

Hakkımızda

Fotoğraflar, Anadolu Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü laboratuvarlarında tarafımızca yapılan çalışmaların sonuçları olup, tamamen el emeği, göz nuru ile elde edilmiş ürünlerdir (bir kaç fotoğraf internetten (ç)alıntı yapılmıştır). Fotoğraflar ağırlıklı olarak Murat T. tarafından kayda alınmış olup, Gökhan G. işbirliği ile hazırlanılıp sunulmuştur. Fotoğraf çekimleri esnasında çalışma sonuçlarını esirgemeyip bizimle paylaşan arkadaşlarımıza teşekkür etmeyi bir borç biliriz.

İş bu fotoğraflar tamamen (tamamı olmasa da hemen hepsi) orjinal olup telif hakkı vs. zımbırtıları yoktur, ancak izinimiz haricinde kullanan, görüntüleyen, göz ucuyla bakan, yan bakan, çaktırmadan bakan, paylaşan, yayınlayan, fotoğraflar üzerinde hak iddia edenler gazabımıza uğrayacak ve tarafımızdan acımsızca cezalandırılacaklardır. - Muhtemel cezalar: Lab çalışmaları sırasında kazaya kurban gitmek( Koynundan içeri mikroorganizma boca edilmesi, çıkmayan boyalarla kendisine muamele edilmesi, yanşılıkla tabureden düşmesi, mikroskobunun ışığını açık unutması vs.), edinilecek bir kaç saç teli ile büyü, muska vs. yapılması, gece evinin camlarının indirilmesi vs.-. Fotoğraflar karşılığında kimseden ücret vs. talep edilmez, edilemez. Sadece bir "Allah razı olsun" bizim için yeterlidir ki bu da bir talep değildir. Biz zaten biliriz ki bilgi paylaşıldıkça çoğalan bir dağarcıktır. Bu yüzden talep edenlere fotoğraflar tarafımızdan arz olunur.

Fotoğraflar hazırlanırken; derslere ayırma ve isimlendirmede hata/hatalar yapılmış olabilir, dikkatli olunuz. Bundan dolayı biz acizaneler mesuliyet kabul etmemekle beraber yağ gibi su yüzüne çıkabileceğimiz gibi, hatta hatayı sizde bile bulabiliriz, bilgilerinize sunulur. Tarafınızdan tesbit edilebilecek hatalar bizlere özel olarak iletilirse sonraki sürümlerde düzeltilebilir, diğer arkadaşlara haber verilebilir. Fotoğrafların bazı kısımları sansürlenmiş bazı kısımları ise tamamen silinmiştir (kişisel bilgilerin bulunduğu kısımlar). Fotoğrafları beğenmeme, hoşuna gitmeme, gıcık olma gibi durumları olanlardan "verilen mal geri alınmaz" ilkesinden hareketle fotoğraflar iade alınmaz. itirazı olanlar, illa da iade edeceğim diyenler dilekçe ile babalarına başvurabilirler.

Umarız bir dönem boyunca yapılanların neticesini alacağımız final sınavlarında herkes emeğinin karşılığını bulur.

Bunca safsatayı okuduğunuz için teşekkür eder, affınıza sığınırız.

1 yorum: